Members Art Wall van 2012

2012


Peter en Truus Neessen

Peter en Truus Neesen hebben een kunst-expositie bij de Kunstuitleen Flevoland samengesteld. Op 21 december 2012 was de expositie 'Ja Natuurlijk!!!' klaar.

Dat is wat wij willen laten zien met deze expositie gebruik makend van deze Kunstuitleen kunst.

Ja, Natuurlijk!!!

Er is niets wat dichter bij ons is als de natuur. U en wij zijn natuur in een groot universum, maar daar ergens een nietig pikkeltje zo klein aals een neutron, de aarde. Ja, deze aarde is 5 á 6 miljard jaar oud volgens de wetenschap.

Uit deze evolutie is ook de mens ontstaan als deel van deze bijna onbegrijpelijke natuur.

Wij zijn hieruit naar onze opvatting niet meer weg te denken. Wij beïnvloeden de natuur op aarde en maken er onafgebroken gebruik van. Geen wonder dat wij ons in allerlei vormen van expressie uitingen zo uitdrukkelijk verbonden voelen met de natuur. Zonder natuur geen expressie en kunst.

Het zien, voelen, ruiken en proeven vindt plaats op de huid van de aarde en de atmosfeer die daar omheen hangt. De huid en atmosfeer zijn beide flinterdun. Maar geeft ons desondanks onvoorstelbaar veel expressie mogelijkheden.

Wij zijn één en al natuur!!!!

Het thema natuur heeft bij ons tweeën nog een extra demissie omdat onze hele levensovertuiging qua visie over natuur, milieu en samenleving een bijzondere plaats heeft gekregen en wij daar onlosmakelijk mee zijn verbonden.

De expositie brengt op enkele manieren de natuur met haar mogelijkheden en kwaliteiten tot uitdrukking en maakt tevens mooie expressie zichtbaar.

Peter en Truus Neessen

Members Art Wall - Peter en Truus Neessen Members Art Wall - Peter en Truus Neessen Members Art Wall - Peter en Truus Neessen Members Art Wall - Peter en Truus Neessen Members Art Wall - Peter en Truus Neessen Members Art Wall - Peter en Truus Neessen 21 december 2012   klik op een foto voor een vergroting


Els van Luijk en Peter Klooster

Els van Luijk en Peter Klooster hebben een kunst-expositie bij de Kunstuitleen Flevoland samengesteld. Op 14 september 2012 was de expositie 'Voorbije Zomer' klaar.

Het is september. De dagen worden korter. Nog een paar mooie dagen en dan begint weer de herfst en de winter. Maar in je hoofd heb je nog de herinneringen aan verre landen met felle kleuren, aan de mediterrane wereld of aan die prachtige dagen op het wad in een meer diffuus daglicht.

Het zijn deze herinneringen aan een voorbije zomer die wij hebben willen verbeelden in de members wall. Kom kijken of jij ook jouw herinneringen terugziet in de Kubus.

Members Art Wall - van Luijk en Klooster Members Art Wall - van Luijk en Klooster Members Art Wall - van Luijk en Klooster Members Art Wall - van Luijk en Klooster Members Art Wall - van Luijk en Klooster Members Art Wall - van Luijk en Klooster 14 september 2012   klik op een foto voor een vergroting


Familie van Diggelen

Members Art Wall - van Diggelen Familie van Diggelen was de volgende die zelf een kunst-expositie bij de Kunstuitleen Flevoland heeft samengesteld. Op 11 mei 2012 was hun expositie klaar.

Zij brengen een ode aan Moederdag en Afrika.

Moederdag en Afrika, klik hier.

11 mei 2012   klik op een foto voor een vergroting


Jos Pauws

Jos Pauws is de volgende die zelf een kunst-expositie bij de Kunstuitleen Flevoland heeft samengesteld. Op 31 maart 2012 was zijn expositie klaar.

Zijn tentoonstelling "Het jaar rond".

Het jaar rond, klik hier.

Members Art Wall - Pauws Members Art Wall - Pauws 10 mei 2012   klik op een foto voor een vergroting


de Wolf

Familie de Wolf exposeert met als thema Carnaval in de Kunstuitleen Flevoland, gevestigd in de Kubus te Lelystad.

Familie de Wolf al jarenlang abonnee, koos voor het thema Carnaval. Als je praat over carnaval dan heb je het over uitbundigheid en kleur en deze werken zijn ruim vertegenwoordigd in de collectie. O.a. Emeke Buitelaar en Marianne Naerebout en Guda Boelen laten je beleven wat kleur en uitbundigheid zoal doet in je huis, gewoon boven de bank of in de hal. De tentoonstelling is artistiek van een hoog niveau. De werken uitgevoerd in glas, brons, olieverf, acryl of steen zijn te bezichtigen tot half maart 2012 tijdens de openingstijden.

Expositie Wolf 15 maart 2012   klik op een foto voor een vergroting


Jaap Scholtens

Jaap Scholtens is de volgende die zelf een kunst-expositie bij de Kunstuitleen Flevoland heeft samengesteld. Op 13 januari 2012 was zijn expositie klaar.

Mijn eerste tentoonstelling "Vrouw en Passie". Passie in het midden van de tentoonstelling. Links de bereiding van die passie. Rechts de vrouwelijke passie door de ogen van een man. Veel plerzier bij de beschouwing van mijn keuze.
Jaap.

Interview met Jaap Scholtens, klik hier.

Members Art Wall - Scholtens Members Art Wall - Scholtens Members Art Wall - Scholtens Members Art Wall - Scholtens Members Art Wall - Scholtens Members Art Wall - Scholtens 13 januari 2012   klik op een foto voor een vergroting


Members Art Wall:

Members Art Wall 2018/17/16, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011.

2018-06-08 (9021)